| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
На&am Novajlija

Pridružio: 03 Feb 2010 Poruke: 16
|
Poslao: Pet Jul 30, 2010 3:56 pm Naslov: |
|
|
| Ја мислим да је решење да цео југ окрене леђа свих 90 мин да певамо и да не гледамо утакмицу!
|
|
| Nazad na vrh |
|
dekiPG Grobar Senior

Pridružio: 01 Mar 2008 Poruke: 181 Lokacija: ispod semafora
|
|
| Nazad na vrh |
|
ZlajaSM Novajlija

Pridružio: 12 Jan 2009 Poruke: 15
|
|
| Nazad na vrh |
|
ви&am Novajlija

Pridružio: 19 Apr 2010 Poruke: 26
|
Poslao: Pet Jul 30, 2010 10:39 pm Naslov: |
|
|
| Resenje je da se skela postavi na sredinu tribine, ispod semafora, pa da vidis kakvo ce navijanje da bude.
|
|
| Nazad na vrh |
|
djanikeda Novajlija

Pridružio: 24 Nov 2006 Poruke: 2 Lokacija: bronx
|
Poslao: Sub Jul 31, 2010 4:31 am Naslov: |
|
|
citam...i uvek sam tu.
problem je u tome,što ima mesta na tribini gde da se potavi skela.
ja sam najponosniji bio...kada sam na poluvremenu,na jednoj utakmici,zapalio cigaru...i morao da je drzim iznad glave i tako da treyem.jer ruku nisam mogao da spustim.naravno da nije bilo stolica....ali je bilo puno grobara.
medjutim,vremena se menjaju,pa tako mislim,da ako je neko za neke promene.to je ok.treba ga saslusati,razmotriti.i pametno odluciti.ali nikako ne odustati,od grla i dlanova.nema te baklje i mikrofona.razumem,da je to neophodno.ali mi smo bili ponosni sto smo i bez toga bili glasniji i agrsivniji od cigana,koji su tada to koristili.a klub nije imao uspeha kao sto sada ima.pa vi za tri godine,imate vise pobeda protiv zvezde nego ja za ...jedan veliki interval.drago mi je i hvala vam sto je tako...verujte da ste i vi tome doprineli.
ako sam smorio,jbg.
OTIŠO SI DRAGANEE......
|
|
| Nazad na vrh |
|
Frontovac Grobar Junior

Pridružio: 24 Maj 2010 Poruke: 63
|
Poslao: Sub Jul 31, 2010 6:59 am Naslov: |
|
|
| ви&am :: |
| Resenje je da se skela postavi na sredinu tribine, ispod semafora, pa da vidis kakvo ce navijanje da bude. |
Skela ja pomerena zbog koreografije na derbiju i vec neko vreme se govori ljudima na stadionu da je vrate na staro mesto. Pocetak je sezone, jos se tempira forma. Bice sigurno bolje.
|
|
| Nazad na vrh |
|
SladoLed CLAN JF.COM

Pridružio: 26 Jun 2004 Poruke: 1280 Lokacija: Mount Carmel Cemetery, Illinois, USA
|
Poslao: Sub Jul 31, 2010 5:57 pm Naslov: |
|
|
| Znam ja u čemu je problem - ćale propustio tekmu, jer je vodio ženu na more, a brat i ja gostovali u Amsterdamu. Znači da kad nema predstavnika iz naše porodice slabije se navija.
_________________ I Scream
You Scream
We All Scream for Ice Cream
|
|
| Nazad na vrh |
|
kolokotronis Grobar Junior

Pridružio: 19 Maj 2010 Poruke: 118 Lokacija: na kamenu
|
|
| Nazad na vrh |
|
buxnapfc Veteran

Pridružio: 22 Feb 2007 Poruke: 1450 Lokacija: 6/13
|
|
| Nazad na vrh |
|
tommy johnson Grobar Senior

Pridružio: 19 Feb 2009 Poruke: 184 Lokacija: svuda pomalo...
|
Poslao: Ned Avg 01, 2010 2:47 am Naslov: |
|
|
| buxnapfc :: |
| zastavu na dve motke 'skins, punks..' mozemo komotno da spalimo. |
svaka cast za ovo. Jbg nazalost ima dosta razloga za ovo, promenilo se dosta toga, dosta ljudi dolazi na utakmice da se vidi sa nekim drustvom, dosta ljudi dolazi na jug jer kao nemaju 100 din vise za istok, ili zato sto je trend ici na jug ili se jednostavno napiju i naduvaju ko zivotinje i nisu u stanju da stoje a kamoli da navijaju... Ono sto mi treba da uradimo je da ne solimo sami sebi pamet ovde, jer na ovom forumu 99% ljudi navija od prvog do poslednjeg minuta, vec da uradimo neke konkretne stvari, a to je za pocetak kao sto je dosta ljudi reklo da se skela pomeri ka sredini, ili da jednostvano samo uticajniji ljudi predju na deo ka zapadu. Izbor pesama je jako bitan, izbor pesama mora da prati tok utakmice i dize atmosferu, i ne treba siliti neke nove pesme, treba se vratiti nekim starijim pesmama ....Ako se vidi da navijanje ne ide, pokusati podici atmosferu sa parolama i skandiranjem, dozivanjem sa drugim delom juga...
sorry ako sam smorio....
_________________ Nedeljom idem navijam ja, nedeljom idem na stadion JNA, nedeljom vise od drugih dana , nedeljom zivim za PARTIZANA!!!
|
|
| Nazad na vrh |
|
SladoLed CLAN JF.COM

Pridružio: 26 Jun 2004 Poruke: 1280 Lokacija: Mount Carmel Cemetery, Illinois, USA
|
|
| Nazad na vrh |
|
Zagor Grobar Senior

Pridružio: 30 Jan 2004 Poruke: 596 Lokacija: ZA SLOBODNU I NEZAVISNU REPUBLIKU SRPSKU!
|
Poslao: Ned Avg 01, 2010 12:32 pm Naslov: |
|
|
| tommy johnson :: |
| buxnapfc :: |
| zastavu na dve motke 'skins, punks..' mozemo komotno da spalimo. |
Izbor pesama je jako bitan, izbor pesama mora da prati tok utakmice i dize atmosferu, |
Poceti prvo od ovoga...ovo je glavno.Posle poslednje smene generacije na sipci ovo je bolna tacka.jedino za Dj... se moze reci da ima taj dar za vodjenje navijanja.Tu donekle mozemo svrstati i K...ja koji se bas potrudio da usavrsi to znanje i koga mase jako prihvataju i za koga od bilokog Grobara necete cuti ruznu rec a to je priznacete jako bitno.zelim mu stobrzi povratak medju nas.
Svi ostali po tom pitanju po mom SKROMNOM misljenju ne da nisu ispunili ocekivanja nego su podbacili sta ne znaci da su losi momci nego da nisu za taj "posao".
Mada kad sam video Cegija na Pjuniku kako se (bezuspesno)trudi da digne i animira masu ne znam dali nam ima spasa.
ali po drugoj strani kad se setim "ajmo crno beli" na kosarci mogu samo da mislim u sebi da smo miljama ispred drugih i po tom pitanju i da mi samo tezimo savrsenstvu ili prostije receno:
MI SMO GROBARI NAJJACI SMO NAJJACI!
Vujović Zoran Vujke deo juga,nekad i danas! |
|
| Nazad na vrh |
|
tommy johnson Grobar Senior

Pridružio: 19 Feb 2009 Poruke: 184 Lokacija: svuda pomalo...
|
Poslao: Ned Avg 01, 2010 5:14 pm Naslov: |
|
|
| K... je rodjen za to , i zelim mu da se sto pre vrati medju nas, on nekako donosi energiju, sa svojim govorom i motivacijom izmedju pesama. Cvija je takodje u svoje vreme fenomenalno vodio navijanje... Po meni je izbor pesama najbitniji, jer se tako dize masa, a i moramo da shvatimo jedno a to je da KOP nikada nije bio ceo JUG vec deo do istoka, e sad na nama je da taj deo do Istoka bude tolko dobar da motivise i ostale ljude da se proderu i puste glas...
_________________ Nedeljom idem navijam ja, nedeljom idem na stadion JNA, nedeljom vise od drugih dana , nedeljom zivim za PARTIZANA!!!
|
|
| Nazad na vrh |
|
rogi Grobar Senior

Pridružio: 02 Dec 2006 Poruke: 340 Lokacija: Beograd
|
Poslao: Ned Avg 01, 2010 5:22 pm Naslov: |
|
|
| Некада, док није било столица, на део до истока је могло да стане људи колико сада на цео Југ!
_________________ ВОЛИМ ПАРТИЗАН!!!
|
|
| Nazad na vrh |
|
|