| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
vojsa Grobar Senior

Pridružio: 02 Feb 2009 Poruke: 601 Lokacija: U borbi za trofej,u bici za spas
|
Poslao: Pet Jul 30, 2010 2:37 pm Naslov: |
|
|
| Nek nam je nazdravlje.... |
|
| Nazad na vrh |
|
ExEr Grobar Senior

Pridružio: 15 Jun 2006 Poruke: 498
|
Poslao: Pet Jul 30, 2010 3:19 pm Naslov: |
|
|
Eeeeee...politika kluba je do jaja....
Kuj crni mrdja, kaki kurci, ako ode brazilac sjebali smo se...
A i mrdja da dodje...i on ide dogodine, tako da ce biti cigancenja...
Da ne poverujes da nemaju dva grama mozga u jurenju za parama...Kolko im je to dupe kad onolke pare ne mogu da ga napune...Kolko je zinulo?
_________________ "I don't use cocaine, heroin, facebook nor twitter. You can be strong too, just say NO to mind altering drugs"
|
|
| Nazad na vrh |
|
Dovla Grobar Senior

Pridružio: 23 Apr 2010 Poruke: 281 Lokacija: SamoZaBgd
|
Poslao: Pet Jul 30, 2010 3:32 pm Naslov: |
|
|
| Otpao Bates,Rendulic na probi. |
|
| Nazad na vrh |
|
Vasa Veteran

Pridružio: 18 Jan 2004 Poruke: 2262
|
Poslao: Pet Jul 30, 2010 7:32 pm Naslov: |
|
|
Ja sam nekad na male golove ubiv'o kako sam igrao. Sad sam se malo ugojio, a i zeza me zadnji primicač malo, al' evo ovom prilikom se sam zovem u Partizan ako ode Kleo.
Čika Ramadani, od mene imaš 40% ako me uvališ da igram polušpica, odma' iza Vašingtona, on da "spušta" a ja da cepam !
Samo crne kopačke ima da nosim, a i volem Partizan od malih nogU, majke mi !
_________________ Plašljivi prijatelj strašniji je od neprijatelja, jer neprijatelja se bojiš, a u prijatelja se uzdaš! Onaj ko te se plaši u prisustvu, taj isti te mrzi u odsustvu!
|
|
| Nazad na vrh |
|
Raša JFKŠ CLAN JF.COM

Pridružio: 04 Okt 2004 Poruke: 765 Lokacija: Gde stoje matori ljudi
|
Poslao: Pet Jul 30, 2010 9:27 pm Naslov: |
|
|
| Citat: |
Iako je Dragan Mrđa u petak trbalo da potpiše za Partizan, od tog transfera po svemu sudeći neće biti ništa.
Generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović rekao je za ‘Novosti’ da Mrđa ne prelazi u Partizan i da će tokom subote potpisati za jedan evropski klub.
“Mrđa nije potpisao, niti će potpisati za Partizan. On će se danas obavezati na vernost jednom evropskom klubu, a iz obzira prema njima još ne možemo javno da saopštimo o kome se radi”, rekao je Rabrenović.
Bez sumnje je eventualni prelazak Dragana Mrđe prava „bomba“ letnjeg prelaznog roka, pošto, ako je suditi po raznim uobičajenim čaršijskim pričama, nema ko nije upleo prste da pogura ili pomuti taj transfer. Od političara do reprezentativaca koji su se javili da „savetuju“ kolegu iz nacionalnog tima da ne ide u Humsku 1...
Javnost je uzburkala i informacija da bi dolaskom Mrđe u Partizan, zeleno svetlo za prelazak u Lacio dobio Kleo.
“Ma, to su besmislice. Nismo nijednom ni pričali o prodaji Klea”, u svom stilu je još jednom odgovorio predsednik Partizana Dragan Đurić, iako je iz Partizana tokom nedelje za B92 rečeno da će Mrđa postati član ‘crno-belih’.
Navodno, deo novca od prodaje Klea bio bi iskorišćen za dovođenje Dragana Mrđe. Jedino što bi ceo taj posao morao onda da sačeka barem još nedelju dana, dok prođe revanš sa Helsinkijem u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Ipak, kako se može čuti, ni stručni štab nema najavu iz vrha kluba da bi mogao uskoro da ostane bez najboljeg strelca. Štaviše, Kleo je pre dve nedelje bio na razgovoru sa prvim čovekom Partizana Đurićem i pitao da li bi dobio dozvolu da promeni sredinu, ukoliko stigne zadovoljavajuća ponuda. Odgovoreno mu je da do kraja evropskih okršaja ni ne pomišlja na to.
Istina, ne bi bilo iznenađenje, pošto je to tipično u srpskom fudbalu, da dovođenjem Dragana Mrđe, umesto da ima gromovit napad, Partizan reši da proda Klea posle kvalifikacija za Ligu šampiona. Međutim, svi u Humskoj 1 izričito tvrde da za Brazilca nemaju nijednu ponudu i da sigurno ostaje.
Pitanje je i koliko je Lacio kandidat da kupi Klea, pošto je pre dva dana doveo njegovog zemljaka Ernanesa iz Sao Paula, a broj stranaca van EU je popunjen. |
|
|
| Nazad na vrh |
|
vojsa Grobar Senior

|
Poslao: Pet Jul 30, 2010 9:49 pm Naslov: |
|
|
| Mislim da ovaj Rendulic nije los,mogao bi da dobro posluzi za krpljenje rupa tokom sezone,nadam se da ce bar on ili neki drugi solidni stoper potpisati u bliskoj buducnosti |
|
| Nazad na vrh |
|
Kovac Novajlija

Pridružio: 27 Jul 2009 Poruke: 12
|
Poslao: Sub Jul 31, 2010 12:01 pm Naslov: |
|
|
Како јуче објављује шифровани сајт Б(ољшевички)92, цитирам "ако је судити по разним чаршијским причама нема ко није умешао прсте да погура или поквари трансфер Мрђе у ПФК; од политичара, до репрезентативаца који су звали Мрђу и саветовали га да не иде у Хумску 1" крај цитата. Био сам равнодушан што се тиче овог трансфера, ако дође ОК, ако не, нема везе, али баш ме је изнервирала горе наведена информација и да је само делимично тачна. Изгледа да је цигански лоби кренуо у акцију на свим пољима и не би ме изненадило да су покварили транс. И тајкуни и политичари и људи из сенке и сви други, али РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ ... Јаоооооо џукеле, јебем ли им
све на свету!
_________________ ...WIE EINST LILI MARLEEN...
|
|
| Nazad na vrh |
|
bole_pfc Grobar Junior

Pridružio: 13 Apr 2007 Poruke: 45
|
Poslao: Sub Jul 31, 2010 12:51 pm Naslov: |
|
|
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/sad-mo-strepi-ilic-i-krstajic-spremni-25953.html
Portugalac ima problema sa kolenom, verovatno se do srede ne zna da li će igrati. Saša Ilić od danas trenira punim intenzitetom.
MoreiraJedino što je sigurno pred revanš je da neće biti Kizita, tako da će kraj leve aut linije nastaviti Lazevski. Moreira je pod sumnjom, još niko ne želi da prognozira kakve je težine njegova povreda.
"U principu, ista je situacija kao i sa Krstajićem pred prvi meč, tek na dan utakmice će biti poznato da li može da igra", kaže lekarska služba srpskog šampiona.
Bolje vesti dolaze iz ordinacije kada su u pitanju Ilić i Krstajić. I jedan i drugi će normalno raditi sa ekipom i biti spremni za revanš.
Stanojević će verovatno malo modifikovati tim, najavio je uvođenje još nekog visokog igrača u ekipu, kako bi parirao Fincima u skoku. Da li će Ilijev ostati na klupi, a Partizan sa gustom zavesom na sredini i isturenim Kleom pokušati da sačuva prednost, videćemo.
U tom slučaju bi mogao da ubaci Baneta Jovanovića i pokuša sa dva zadnja vezna, čime bi Partizan dobio u skoku. Crno - beli nemaju potrebu da bilo šta jure, imaju veliku prednost koju bi da sačuvaju sigurnom igrom.
_________________ Волим само Партизан!!!
|
|
| Nazad na vrh |
|
PaokKocka Grobar Junior

Pridružio: 14 Feb 2009 Poruke: 132 Lokacija: Kocka - BJ
|
Poslao: Sub Jul 31, 2010 5:47 pm Naslov: |
|
|
| полу мађар полу усташа ваљда прешао у бордо, тако да смо сигурни
_________________ нускнвп
|
|
| Nazad na vrh |
|
Dovla Grobar Senior

|
|
| Nazad na vrh |
|
vojsa Grobar Senior

|
Poslao: Ned Avg 01, 2010 9:32 am Naslov: |
|
|
Decko sa crvenim kopackama  |
|
| Nazad na vrh |
|
Fantom_Slobode Grobar Junior

Pridružio: 25 Avg 2007 Poruke: 61 Lokacija: Kragujevac
|
Poslao: Ned Avg 01, 2010 10:54 am Naslov: |
|
|
| Sta ovi slovenci zatezu vise sa Galesicem i ne daju decku da igra za nas...Uvek su bili i ostali velika goMna
|
|
| Nazad na vrh |
|
DALTONista Grobar Senior

Pridružio: 16 Nov 2004 Poruke: 373
|
Poslao: Ned Avg 01, 2010 9:24 pm Naslov: |
|
|
| Dovla :: |
| http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/babovic-sve-blizi-partizanu-25998.html de ce ovog da uguraju ekipu samo da mi objasne? |
..ili ce ipak da uvaljaju tomica...
_________________ Za ceo svet si tamo neko....za mene si ceo svet.>>>P.F.C. my life for you<<<
|
|
| Nazad na vrh |
|
medjutim Veteran

Pridružio: 20 Jan 2004 Poruke: 2677 Lokacija: okolo
|
Poslao: Ned Avg 01, 2010 9:44 pm Naslov: |
|
|
| .. što uopšte ne bi bilo loše, moram da primetim, bolje da ode on nego Raća.. |
|
| Nazad na vrh |
|
Dovla Grobar Senior

|
Poslao: Pon Avg 02, 2010 8:38 am Naslov: |
|
|
| Kleo ide tek na zimu,zamena je Zubija onaj libijac koji je kaparisan i potpisuje u decembru pise zurnal. |
|
| Nazad na vrh |
|
|